Travel bloger koji tvrdi da je posjetio sve države svijeta otkrio koja mu je najdraža

TRAVEL bloger Drew Binsky iz Arizone tvrdi da je posjetio sve zemlje svijeta te je sada progovorio o dobrim i lošim iskustvima tijekom svojih putovanja. Postoji jedna zemlja koja mu je ostala u sjećanju kao najdraža.

Na pitanje koja je najbolja zemlja koju je ikada posjetio, odgovorio je: “Rekao bih Filipini. Mislim da je to najljepša zemlja na svijetu, super je sigurna i puna dragih ljudi. To je sve što možete poželjeti u jednoj zemlji.” U toj zemlji se i vjenčao, a njegova supruga često putuje s njim.

Čar putovanja, po njemu, je upoznavanje različitih kultura.

“Stvarno volim posjećivati ​​autohtona plemena jer vidim da dio ljudi nije toliko opsjednut tehnologijom i elektronikom. Lijepo je upoznati i vidjeti ljude koji žive na dalekim mjestima. Planiram i dalje posjećivati plemena u Africi, Južnoj Americi i Indiji”, rekao je Drew, koji na Instagramu ima milijun pratitelja, a na YouTubeu preko četiri milijuna.

Nije uvijek bilo sve jednostavno

Nije mu se bilo teško prilagoditi novim kulturama. “Ne baš, mislim da je nagrađujuće što mogu upoznati ljude i dokumentirati njihove živote. Tako da nikad nije bilo teško. Nikad nisam imao problema s upoznavanjem drugih ljudi”, kaže.

Prisjetio se i putovanja koje se zakompliciralo. To se dogodilo kada je išao u Venezuelu. Teško je dobio vizu i smatra da je to slučaj samo za ljude koji dolaze iz Amerike.

“Na kraju sam dobio vizu venezuelanskog veleposlanstva. Bilo je teško zbog sankcija i političkih napetosti između SAD-a i Venezuele, ali sam je dobio u zadnjem trenutku”, rekao je za UNILAD. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *